Aydın Ticaret Borsası
Ana Sayfa Laboratuvar Bilgi Edinme Haberler Basında Biz Üye Borç Sorgulama İletişim
Aydın Ticaret Borsası

AYDIN TİCARET BORSASI ÜYELERİNE “İCRAATLARINI” ANLATTI

Aydın Ticaret Borsası meclisi 2009 Ocak ayında göreve gelmelerinden bu yana  4 yıllık görev süresinde, gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında üyelerini bilgilendirmek amacıyla tüm meclis üyelerinin katılımıyla, yemekli bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Borsa üyeleri tarafından yoğun katılımın sağlandığı toplantıda, 4 yıllık görev süresinde gerçekleştirilen faaliyetlerin sunumu üyeler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı yaptığı konuşmada  “Borsamız 4 yıllık görev süresinde;  üyelerimizin sorunlarının çözülmesi,  üye memnuniyetinin sağlanması ve ilimiz ekonomisinin canlandırılması için çalışılmıştır. Bu akşam sizlere, göreve geldiğimizden bu yana gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetler hakkında bilgilendirmek amacıyla bir araya geldik. Gerçekleştirmiş olduğumuz faaliyetlerimiz hakkında sizlere hazırladığımız  faaliyet filmi öncesinde, film içeriğinde yer almayan, yeni gelişen TOBB tarafından ilimize yapılacak olan okul müjdesini vermek istiyorum. TOBB tarafından  verilen bilgi dahilinde sayın Valimiz Kerem Al’a,  Ticaret Odası ile yaptığımız ziyarette okul için yer tahsisi amacıyla ziyarette bulunduk. Yer tahsisi sağlandıktan sonra TOBB heyeti tarafından  ilimizde incelemeler yapılarak, kısa süre içerisinde de Valiliğimiz protokol imzalanacaktır. 24 derslik bir okul veya 16 derslik okul ve yurt kompleksi olmasını düşündüğümüz okulda tarım kenti olan ilimizde tarıma dayalı ara eleman yetiştirilmesi  de düşünülmektedir.  Tüm üyelerimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı yaptığı konuşması ardından yapılan sunum üyeler tarafından büyük bir beğeni  topladı.

Sunum sonrasında konuşan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Aydın Akyüzlü ise “sizleri bilgilendirmek üzere  4 yıldır gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi izledik. Meclis olarak  göreve  geldiğimiz günden, bu güne kadar  üyelerimiz ve ilimiz adına iyi şeyler yapmayı hedef edindik. Bu süre içerisinde siz üyelerimizin bizlere verdiği destekten dolayı şahsım ve meclis üyelerimiz adına teşekkür ederiz”diyerek sözlerine son verdi.

17-01-2013