14 Ağustos 2024 Çarşamba

01.08.2024 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, “Değerlendirme Toplantısı” na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Valisi Sayın Yakup Canbolat başkanlığında gerçekleştirilen “Değerlendirme Toplantısı”na katıldı. Toplantıda, Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Oba, Tugay Komutanı Barış Güneş, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş da hazır bulundu.

Toplantının gündeminde, Aydın’ın ekonomik durumu, gelecek döneme yönelik stratejik planlar ve bölgesel kalkınma projeleri yer aldı. Özellikle, yerel tarım ve ticaretin geliştirilmesi, sanayi yatırımlarının artırılması ve güvenlik konularında yapılan değerlendirmeler, katılımcılar tarafından titizlikle ele alındı.

Çondur, Aydın Ticaret Borsası olarak bölgenin ekonomik büyümesine katkı sağlayacak projeler hakkında bilgi vererek planlan çalışmalar hakkında detayları paylaştı. Vali Yakup Canbolat, toplantının sonunda, katılımcılara teşekkür ederek, iş birliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaptı.