19 Temmuz 2024 Cuma

02.10.2020 ATB Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur,Hisarcıklıoğlu ile Bakan Varank’ın Katılımıyla Gerçekleşen TOBB İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, 365 Oda/Borsa’nın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstişare ve Değerlendirme toplantısına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bakanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOBB’a bağlı 365 Oda/Borsa başkanları ile video konferans ile biraraya geldi. Konferans’ta gündemdeki konular ve teşvikler konusunda istişarede bulunuldu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, video konferans yöntemiyle düzenlenen toplantıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın sanayiye verdiği önem ve milli teknoloji hamlesiyle ülkemizi bir üst life çıkarma vizyonunun, çalışma şevkini artırdığını ve geleceğe umutla bakmalarını sağladığını dile getirdi.