18 Temmuz 2024 Perşembe

04.11.2021 Aydın Ticaret Borsası’nda Kamu Kurum ve Kuruluş Yetkilileri ile Birlikte İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Aydın Ticaret Borsası’nda kamu kurum ve kuruluş yetkililerin katılımıyla istişare toplantısı düzenlendi.

Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen toplantıya Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Aydın İli Meteoroloji Müdürü Musa Deveci, Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, Aydın İli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Zeynep Yılmaz ve KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger ile kurum yetkilileri Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette kurum ve kuruluş temsilcilerini Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ile Genel Sekreter Neslihan karşıladı. Toplantıda Aydın ili sosyo ekonomik durumu konuşuldu. Kentin yaşam kalitesi ve refah düzeyini artırmak adına kurum ve kuruluşların gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar görüşüldü.