19 Temmuz 2024 Cuma

05.10.2020 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOBB Lisanslı Depoculuk Sistemi Değerlendirme Toplantısı’na Katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lisanslı Depoculuk Değerlendirme Toplantısı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde ve ticaret borsası başkanlarının katılımıyla video konferans üzerinden gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’un katılım sağladığı Lisanslı Depoculuk Sistemi Değerlendirme Toplantısı’nda lisanslı depoculuk sisteminin mevcuttaki durumu, yaşanan sorunlar ve bu uygulamayı geliştirip yaygınlaştırmak adına yapılması gerekenler konusunda borsa başkanları ile istişarede bulunuldu.