16 Temmuz 2024 Salı

07.08.2023 Aydın Ticaret Borsası, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı ( EGEV) Başkanlar Kurulu Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Aydın ili oda ve borsaları ev sahipliğinde gerçekleşen Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı(EGEV) koordinasyonunda düzenlenen EGEV Başkanlar Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun teşrifleriyle gerçekleştirilen toplantıda İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı Başkanı Hasan Küçükkurt, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu ile iş dünyası temsilcileri yer aldı.