19 Temmuz 2024 Cuma

07.10.2020 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, TOBB Ege Bölge Toplantısı’na Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında video konferans aracılığıyla gerçekleştirilen Ege Bölge Toplantısı’na katılım sağladı.

Ege Bölge Toplantısı’nda söz hakkı talep eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, pamukta organik sorunu ve mahlıç pamukta KDV sorunu hakkında görüşlerini bildirdi.

Salgın sürecinin başından itibaren oda/borsa ve sektör meclisleri ile birlikte çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Oda/Borsa başkanlarının, üyelerin sesini duyurduğunu, dertlerine derman olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, gayretlerinden dolayı başkanlara teşekkürlerini iletti.