22 Temmuz 2024 Pazartesi

09.11.17 Ayesob’dan Çondur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri  Mustafa Çağlayan  Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyaretinde Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan,  Çondur’a Başkanlık görevinin  hayırlı olmasını diledi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri  Mustafa Çağlayan ‘ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti.

Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çetindoğan ve Birlik Genel Sekreteri  Mustafa Çağlayan ‘ı Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Abdülkadir Yıldız ve Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Ali Çevik, Ahmet Şenel ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.