22 Temmuz 2024 Pazartesi

09.11.2017 T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Aydın da

Aydın ‘da çeşitli açılışlar gerçekleştirmek üzere ilimize ziyarette bulunan T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün, Adnan Menderes Üniversitesi 2017-2018 yılı Akademik Açılış Töreni Programına Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur katılım sağladı.  Aydın Ticaret Odası tarafından organize edilen “Aydın Patent ve Coğrafi İşaretler Sempozyumu” ProgramınaAydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı. Program kapsamında coğrafi işaret tescili Aydın Ticaret Borsası’na ait olan “Aydın Kestanesi” ile Aydın Ticaret Odası tarafından tescil ettirilen “Aydın İnciri”  T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye  ikram edildi.