21 Temmuz 2024 Pazar

10.05.18 TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ AYDIN ŞUBESİ’NDEN ATB’YE ZİYARET

Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı Yıldız Saray ve  Üyeler Birsen Seyrek, Nazan Yıldırım, Hatice Bosnalı, Berrin Paksoy ve Zuhal Pekaydın, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı Yıldız Saray; başkanlık döneminizin hayırlı ve verimli geçmesini diliyoruz, ifadelerine yer verdi.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur,  Aydın’ımızın çağdaş yüzünü gösteren kadınlarımızın başarılarının sürekliliğini  dileyerek, nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. İfadelerine yer verdi.

Türk Kadınlar Birliği Aydın Şubesi Başkanı ve üyelerini Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, karşıladı.