27 Eylül 2024 Cuma

10.09.2024 Aydın Ticaret Borsası Yönetiminden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Şehiriçi Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Ali Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

10.09.2024 Aydın Ticaret Borsası Yönetiminden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü  Şehiriçi Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Ali Turan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleşen atamalar sonrasında, Şehiriçi Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Ali Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ın göreve başlamasının ardından gerçekleşen yeni görev dağılımları kapsamında Yavuz Ali Turan, Şehiriçi Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Meclis Üyeleri Adem Türkmen ile Mehmet Akkan, bu vesileyle Yavuz Ali Turan’a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaret esnasında, Aydın Ticaret Borsası yöneticileri Aydın’da trafik düzenlemeleri ve güvenliği konusundaki beklentilerini de dile getirirken, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Turan, bu konulardaki iş birliğini güçlendirmek istediklerini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından sona erdi.

Aydın Ticaret Borsası, şehrin güvenlik ve düzenine katkı sağlamak amacıyla emniyet birimleriyle iş birliği içinde olmayı sürdüreceğini belirtti.