21 Temmuz 2024 Pazar

11.03.19 AYDIN TİCARET BORSASINDA HUBUBAT SEKTÖR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

11.03.19  AYDIN TİCARET BORSASINDA HUBUBAT SEKTÖR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Aydın Ticaret Borsası,  üyelerinin sorunlarına çözüm bulabilmek adına yaptığı sektör toplantılarına devam ediyor.

Aydın Ticaret Borsası; hububat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini, ilgili kurum müdürleri ve temsilcileriyle bir araya getirerek sektörün sorunlarını masaya yatırdı.

ATB toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren üyeler, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Aydın Ticaret Odasını temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Sertuğ Yakan ve Meclis Üyesi Ayhan Atakul, Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Koçarlı Ziraat Odası, Söke Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi temsilcileri   ve  borsa üyeleri  katılım sağladı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel; Sektör temsilcilerimiz ile hububat  sektöründe yaşanan sorunlarımız ve  çözüm önerilerimizi belirlemek adına bir araya geldik. Hububat sektöründe  yaşanan sorunlar ve çözüm yollarının belirlenerek, ilgili kuruluşlara iletileceği toplantımızın  verimli geçmesini temenni ediyorum ifadelerine yer verdi.

Sektör temsilcileri tarafından yaklaşık iki saat süren toplantıda sektöre yönelik  pek çok sorun ve çözüm önerisi kayıt altına alınırken, Aydın Ticaret Borsası tarafından oluşturulan raporun üst mercilerine sunulacağı belirtildi.