17 Temmuz 2024 Çarşamba

11.07.2023 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, İş Dünyası –Üniversite İşbirliği Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İş Dünyası- Üniversite İşbirliği Toplantısı’na katılım sağladı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemil İyem ve Prof.Dr. Nuh Kılıç’ın teşrifleri ile düzenlenen İş Dünyası- Üniversite İşbirliği Toplantısı’nda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Doç.Dr. Atakan Hatipoğlu, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş hazır bulundu.

Toplantıda ADÜ Teknokent’in mevcut çalışmaları ve yerelde işbirliği konularında istişarelerde bulunuldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve iş dünyasının işbirliği noktasında verimli bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirten Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, üniversite ve iş dünyasının işbirliği noktasında kentin önemli bir potansiyeli olduğunu, örnek teşkil edecek uygulamalara adım atabileceklerini  ifade etti. Çondur, bugüne kadar olduğu gibi üniversite-iş dünyası işbirliğinin geliştirilmesi adına yapılacak tüm çalışmalarda işbirliği ve desteğe hazır olduklarını ifade etti.

At the meeting, consultations were held on ADÜ Teknokent's current work and local cooperation. Stating that they had a productive meeting regarding the cooperation between Aydın Adnan Menderes University and the business world, Aydın Commodity Exchange Chairman Fevzi Çondur stated that the city has a significant potential in terms of cooperation between the university and the business world, and that they can take steps towards exemplary practices. Çondur stated that they are ready to cooperate and support in all studies to be carried out to develop university-business world cooperation, as they have done so far.