16 Temmuz 2024 Salı

11.07.2024 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Bilgilendirme Toplantısı’na Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Valisi Yakup Canbolat'ın başkanlığında gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bilgilendirme toplantısına katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Bilgilendirme Toplantısı’nda milli birlik ve beraberlik ruhunun önemini vurgu yapılarak, 15 Temmuz'un yıl dönümünde düzenlenecek olan etkinlikler ve anma programları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.