16 Temmuz 2024 Salı

12.01.2024 Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Aydın Ticaret Borsası’na Anlamlı Ziyaret

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Aydın Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri Ahmet Şenel ve Mehmet Akkan ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın mevcut çalışmaları ve üye profili ile işbirliğinin arttırılması ve geliştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Aydın Ticaret Borsası iştiraklerinden olan AYTB Laboratuvar Hiz. A.Ş. ziyaret edilerek laboratuvarın çalışmaları aktarıldı. Ziyaretlerin ardından günün anısına plâket ve hediye takdimi gerçekleşti.