17 Temmuz 2024 Çarşamba

12.12.2022 Edremit Ticaret Odası Yönetimi, Aydın Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve beraberindeki heyet, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve yönetimine ziyarette bulundu.

Edremit Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezgin Sönmez ve Emre Akdoğan, Genel Sekreter Recep Akgün, ETOLAB Laboratuvar Sorumlusu ve Coğrafi İşaretler Sorumlusu Zülal Taçar, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel ve yönetimi ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve beraberindeki heyete, Aydın Ticaret Borsası’nın mevcut çalışmalarından ve projelerinden bahsetti. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur eşliğinde Edremit Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Aydın Ticaret Borsası iştiraklerinden olan AYTB Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. ziyaret ederek mevcut faaliyetleri hakkında yerinde bilgi aldı.

Edremit Ticaret Odası heyeti, Aydın Ticaret Borsası ev sahipliğinde düzenlenen ’Yerel Ürünlerin Markalaşmasında Coğrafi İşaret Kullanımı’’ konulu bilgilendirme seminerine katılım sağladı.

Ziyaretin ardından Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Fevzi Çondur tarafından Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’e plaket takdim edildi.