14 Ağustos 2024 Çarşamba

13.08.2024 TOBB Türkiye 100

Sayın Üyemiz ;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden iletilen ilgili yazıda; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) işbirliğinde, 2011 yılından bu yana Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek ve bu şirketlerin başarılarına küresel ölçekte dikkat çekerek küresel bağlantılarını kuvvetlendirmek başarı hikayelerinin ulusal ve uluslararası yazılı ve görsel basında yer almasını sağlayarak doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla "TOBB Türkiye 100" programı düzenlendiği iletilmektedir.

Türkiye 100 Programı'nda dereceye giren şirketler tamamen objektif kriterlere dayanılarak tespit edilmektedir. Satış gelirleri artış hızının temel performans kriteri olduğu değerlendirmelerde, en yüksek satış geliri artış hızını yakalayan şirket birinciliği almaktadır.

2024 yılında 8'inci dönem TOBB Türkiye 100 ödül töreni TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer BOLAT'ın katılımlarıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi ve Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi ödüllerini aldı.

TOBB Türkiye 100 Programı'nda şirketlerin 2021 – 2023 dönemindeki yıllık ortalama satış gelirlerinin artış hızı dikkate alınacaktır. Başvuru kriterini sağlayan şirketler büyüme hızlarına göre sıralanacak, en hızlı büyüyen şirket birinciliği alacaktır.

Türk özel sektörünün dünyayla olan bağlantılarının kuvvetlendirilmesine imkân sağlayacak olan TOBB Türkiye 100'e başvuru şartları ekte yer almakta olup, başvuruların en geç 30 Eylül 2024 tarihine kadar https://turkiye100.tobb.org.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

Konuya İlişkin Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Saygılarımızla,