27 Eylül 2024 Cuma

13.09.2024 Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Neslihan Duymaz, Akıllı KOBİ Aydın Dijital Dönüşüm Konferansı Öncesinde Gerçekleştirilen İstişare Toplantısına Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Genel Sekreteri Neslihan Duymaz, Akıllı KOBİ Platformu çalışmaları kapsamında KOBİ’lerin dijital dönüşüm konusunda farkındalığını artırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği himayesinde Aydın Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenmesi planlanan Akıllı KOBİ Aydın Dijital Dönüşüm Konferansı öncesinde gerçekleştirilen İstişare Toplantısı’na katılım sağladı.

Konferans için gerekli hazırlıkların ele alındığı toplantıda, Aydın’daki tüm KOBİ’lerin dijital dönüşümden nasıl daha iyi faydalanabileceği üzerinde duruldu.