16 Temmuz 2024 Salı

15.07.2024 Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programına Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Aydın Valiliği tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma programına katılım sağladı.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümünde, milletimizin demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkışını anmak amacıyla düzenlenen program, Aydın Valiliği'nin öncülüğünde gerçekleştirildi. Programa, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anma programı kapsamında, 15 Temmuz şehitleri için dualar okundu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Aydın protokolü ile şehit kabirlerini ziyaret eden Vali Canbolat şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulunan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, "15 Temmuz, milletimizin bir kez daha birlik ve beraberlik içinde olduğunun, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıktığının en önemli göstergelerinden biridir. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.