18 Temmuz 2024 Perşembe

16.03.2021 ATB, GTİ 2020 Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı

16.03.2021  ATB, GTİ 2020 Genel Kurul Toplantısı’na Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen,   Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ)’nin 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ)’nin 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 16.03. 2021 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Gerçekleşen olağan kurul toplantısına Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen iştirak etti. Genel Kurul toplantısında GTİ’nin 2020 yılı değerlendirmesi yapıldı.

Aydın Ticaret Borsası ,2005 Yılında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği,137 Oda/ Borsanın ortaklığı ile kurulan Gümrük Ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş (GTİ) sermayedarları arasında yer almaktadır.  “Yap-İşlet-Devret Modeli İle Kara Sınır Kapılarının Modernizasyonunun Türkiye’de Ve Dünyada İlk Ve Tek Uygulayıcısı Olan GTİ, Projelerine Türkiye’deki Diğer Sınır Kapıları İle Hız Kazandırmaktadır.