17 Temmuz 2024 Çarşamba

16.06.2023 Aydın Defterdarı Veysel Sezgin’den Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

Aydın Defterdarı Veysel Sezgin, Aydın Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın Defterdarı Veysel Sezgin’i, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Can karşıladı.

Gerçekleşen ziyarette Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Defterdarı Veysel Sezgin’e borsa faaliyetleri hakkında genel bilgilendirmede bulundu. Aydın Ticaret Borsası olarak üyelere ve Aydın halkına en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Çondur,  borsaların, serbest piyasa kurallarının yerleştirilmesinin yanı sıra kayıt dışı ekonominin önlenmesi gibi önemli bir görevi de üstlendiğini bu konuda ilgili kamu kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Çondur, ilimiz ve ülke ekonomisi için iki kurum olarak her zaman işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.