22 Temmuz 2024 Pazartesi

19.07.2024 Aydın Ticaret Borsası, Kütahya Ticaret Borsası Hizmet Binası Açılış Töreni’ne Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Kütahya Ticaret Borsası Yeni Hizmet Binası'nın açılış törenine katıldı.

Tören, Kütahya Valisi Musa Işın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, protokol üyeleri, oda ve borsa yönetim ile meclis kurulu başkanlarının teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’in çalışmalarını takdir ettiğini ve kendisine teşekkür ettiğini ifade eden Hisacıklıoğlu, “Kendisi, gelişen Kütahya’ya yakışan, müthiş bir azimle ve heyecanla çalışıyor. Sizlere Avrupa standardında hizmet sunuyor. Zaten Borsamız akredite – yani 5 yıldızlı Borsa. Kendisiyle, TB Konseyinde de birlikte çalışıyoruz. Tecrübelerinden Ankara’da da istifade ediyoruz. Sizlerin her sıkıntısı, talebini Ankara’ya getiriyor ve çözmek için büyük gayret gösteriyor” dedi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, açılışla ilgili yaptığı açıklamada Kütahya Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının bölgenin ticaret hayatına önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Çondur, " Ticaret borsalarının bölgesel kalkınmadaki rolü büyüktür. Kütahya Ticaret Borsası'nın çalışmalarını ve sunduğu hizmetleri takdir ediyor, yeni hizmet binasının Kütahya Ticaret Borsası yönetimine ve Kütahya’ya hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kütahya Ticaret Borsası yeni hizmet binası açılış töreninde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelen Aydın Ticaret Borsası heyeti Hisarcıklıoğlu’na yeni sezon yaş inciri takdim etti.