16 Temmuz 2024 Salı

20.02.2017 Aydınlı ihracatçılar Türk Eximbank Kredileri Bilgilendirme Toplantısında buluştu

Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Borsası ve Aydın Ticaret Odası
 tarafından ortak düzenlenen “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” toplantısı Aydın Anemon Hotel’de gerçekleşti. Toplantıya katılan Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan YILDIRIM, Türk Eximbank Ege Bölge Müdürü Ferhat FIRAT ve Kredi Garanti Fonu Aydın Şube Müdürü Gülcan TÜRKYILMAZ, işadamları, sanayiciler ve ihracatçılara kredi desteklerini anlattı.
Kredi Garanti Fonu Şube Müdürü Gülcan Türkyılmaz, KGF nin başta KOBİ lere destek amacıyla yola çıkan bir kurum olsa da, son düzenlemelerle KOBİ dışındaki işletmelerinde yararlandığı bir fon haline geldiğini söyledi. Fonun mali yapısının güçlendiğini, teminat taleplerine cevap verilen sürenin kısaldığını ifade eden Türkyılmaz, son dönemde KGF deki gelişmeler sayesinde bankaların, iş dünyasına kredi verme iştahı da arttı" dedi.
Konuşmaların ardından Adnan Yıldırım’a plaket verildi. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti ve yemek ile son bulan toplantıya Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Ege Bölge Müdürü Ferhat Fırat, Kredi Garanti Fonu Aydın Şube Müdürü Gülcan Türkyılmaz, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen ile işadamları, sanayiciler, kurum amirleri ve ihracatçılar katıldı.