27 Eylül 2024 Cuma

24.09.2024 KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’ndan Aydın Ticaret Borsası’na Ziyaret

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve KOSGEB Aydın İl Müdürü Sadullah Dülger, Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen ve Meclis Üyesi Ahmet Şenel ile bir araya geldi. Ziyarette, bölgedeki küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ) sağlanan destekler, girişimcilerin teşvik edilmesi ve yerel ticaretin güçlendirilmesine yönelik iş birliği olanakları değerlendirildi.

Toplantıda, özellikle Aydın bölgesindeki KOBİ'lerin rekabet gücünü artırmaya yönelik projeler üzerinde duruldu. KOSGEB’in sağladığı hibe ve destek programlarının yerel ticarete sunduğu katkılar ele alınarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik atılabilecek adımlar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca, girişimcilerin teşvik edilmesi ve yerel üretimin artırılmasına yönelik projelerin hızlandırılması gerektiği vurgulandı.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, bu tür ziyaretlerin bölgesel kalkınma açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, KOSGEB ile sürdürülen iş birliğinin daha da geliştirilmesi gerektiğini belirtti. Çondur, Aydın Ticaret Borsası’nın üyelerinin taleplerini ve ihtiyaçlarını KOSGEB’e iletmekten memnuniyet duyduğunu söyledi.