19 Temmuz 2024 Cuma

25.08.2020 Aydın Ticaret Borsası, Coğrafi İşaret Çalışmalarını Hızlandırıyor

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Cengiz Ülgen ve Marka ve Patent Vekili Huriye Kayabaşı ile birlikte Türk Patent ve Marka Kurumu na ziyarette bulundu.

Coğrafi işaret başvuruları yapılmış olan; yamalak sarısı, çam fıstığı ve memecik zeytini ürün başvuru dosyalarının ilana çıkması üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel,  Aydın Ticaret Borsası olarak, coğrafi işaretleme sistemiyle birlikte yapılan çalışmaların markalaşma yoluyla daha da hız kazandığını dile getirdi. Görüşmelerin ardından günün anısına Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Bahri Erdel ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, yeni sezonun incirini ikram etti.