18 Temmuz 2024 Perşembe

27.01.2022 Aydın Ticaret Borsası’nda Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Aydın Ticaret Borsası’nda 2022 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi.

Aydın Ticaret Borsası Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Aydın Ticaret Borsası’nın 2021 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda 2022 yılına ilişkin çalışmalar ve projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Yılın ilk olağan meclis toplantısının açış konuşmalarını gerçekleştiren Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Aydın Ticaret Borsası olarak 2021 yılında Aydın ili ekonomisinin kalkınması ve projelerin hayata geçmesi adına özverili bir çalışma sergilediklerini belirtti.

İlimiz ile bütünleşen tarımsal ürünlerin ulusal ve uluslararası düzeyde markalaşması adına coğrafi işaret çalışmalarına önem verildiğini ve Aydın Ticaret Borsası coğrafi işaretli ürün sayısının 5’e yükseldiğini belirten Erdel, 2022 yılı içinde de ilimiz tarımsal ürünlerinin marka değerinin artması adına kurum /kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini belirterek 2022 yılının ilimize ve ülkemize bereket ve bol kazanç getirmesini diledi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, ilimizde ve ülkemizde tarımsal üretimin ve ticaretinin sürdürülebilirliği açısından Aydın Ticaret Borsası’nın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini ifade ederek bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin kalkınması adına faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti. İlimizin yatırım cazibesinin artırılması ve istihdamın sağlanması amacıyla paydaşlarla işbirliği içerisinde olmaya ve faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Aydın Ticaret Borsası’nın yenilikçi hizmet anlayışı ile kısa ve uzun vadeli hedeflerinin gerçeklemesi adına meclis üyeleri ile birlikte çalışmalarına devam edeceklerini belirten Çondur, 2022 yılının Aydın ili ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

Toplantıya katılım sağlayan meclis üyeleri, sektörleriyle ilgili yaşanan gelişmeleri paylaşarak görüş ve önerilerini dile getirdi.