01 Eylül 2024 Pazar

28.02.2020 Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım Toplantıları

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı yazısına atfen, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde “Seoul Food and Hotel” fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic.Ltd.Şti. tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde “Import Goods Fair-İthal Ürünleri” fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi, ülkemizin Güney Kore’ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmaların yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat-3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara, ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir. Aşağıda sunulan takvimin incelenmesinden görüleceği üzere, Ankara’da 2 Mart 2020 tarihinde Orta Anadolu İhracatçı Birliklerinde toplantı düzenlenmesi öngörülmektedir.

İl tanıtım toplantıları hakkında EİB’den Efe FIRAT (efe.firat@egebirlik.org.tr) ile iletişime geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

GÜNEY KORE FUARLARI
İL TANITIM TOPLANTILARI TAKVİMİ