17 Temmuz 2024 Çarşamba

28.10.2022 Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, AYMES- AYTO Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin açılış Töreni’ne Katılım Sağladı

Aydın Ticaret Odası tarafından T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen, VOC-Test Merkezleri III Program kapsamında kurulan AYMES- AYTO Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin açılış törenine Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen katılım sağladı.