22 Temmuz 2024 Pazartesi

29.11.17 Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’dan Çondur’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Asrlan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinin hayırlı olmasını diledi.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Nazilli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Asrlan ve Genel Koordinatör Eray Rüştü Taka’yı  ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti.

Nazilli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aslan ve Genel Koordinatör Eray Rüştü Taka’yı Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Cengiz Ülgen, Meclis Üyesi Adnan Bosnalı, Ali Çevik ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.