18 Temmuz 2024 Perşembe

30.10.2021 Aydın Ticaret Borsası, 16. Uluslararası Ayvalık Zeytin Hasat Festivali’ne Katıldı

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Adem Türkmen ve Mustafa Akdam, 16.Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’ne katılım sağladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ayvalık Belediyesi, Ayvalık Ticaret Odası, Ayvalık Ticaret Odası Labaratuvar Hizmetleri A.Ş, Ayvalık Ziraat Odası ve Ayvalık Esnaf Birliği ortaklığında yola çıkılarak altı kurum tarafından düzenlenen16.Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’ başladı. Festivale, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyeleri Adem Türkmen ve Mustafa Akdam katılım sağladı. Etkinliğin oldukça görkemli geçtiğini ifade eden Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Ülgen, yeni hasat döneminin bol verimli ve bereketli geçmesini temenni etti.